Ajatuksia

Ajatuksia

25 02.2015

Avoimuus vie menestykseen

Lisätty kategoriaan Ajatuksia kirjoittajalta Office Management

Hei kaikille!

Kuten on ollut tapana muutaman kerran vuodessa, laitan välillä hieman omia mietteitäni ja ajatuksia niin menneestä kuin tulevastakin koko henkilökunnallemme. Tällä kertaa, en tiedä miksi, mutta aion jakaa tämän tekstin julkisesti. Olen tässä vuosien aikana huomannut, että avoin keskustelu asioista, hyvistä suorituksista kehuminen ja vaikeistakin asioista puhuminen johtaa aina parhaimpaan lopputulokseen. Tämä ajatus tuli mieleeni, koska olen todella tyytyväinen koko henkilökuntaan, miksi en kertoisi sitä julkisesti.

Office Managementin kevät on lähtenyt hyvin käyntiin. Seuraamme tarkasti tuotannonohjauksen kautta kaikkia pääprosessejamme. Office Management Oy:lla on 4 kpl pääprosesseja.

Asiakashankinta:

Asiakashankinta on onnistunut hyvin, kiitos siitä Sanitalle. Myyntiryhmä myös tietysti tekee kaikkensa myyntipalavereissa miettiessään eri kulmia, miten saisimme lisää asiakkaita. Kiitos myös koko myyntiryhmälle. Sanitan sinnikkyys tässä prosessissa on ensiarvoisen tärkeää ja Sanita suoriutuu tästä työstä hyvin. Hyvä Sanita!

Myynti:

Myynnissä olemme asettaneet tiukat tavoitteet vuodelle 2015. Haemme yhtiöllemme selkeää kasvua ja tässä vaiheessa voin kertoa, että olemme tässä onnistuneet. Olemme tänä vuonna saaneet 6 uutta asiakasta, joka on todella hyvä määrä. Myyntityö itsessään on erittäin raaka ja vaikea työ, siksi on loistava suoritus, että tavoitteissa ollaan. Pete, Jan ja Tarmo ovat äärimmäisen aktiivisia ja luotettavia pelureita Office Managementille. Olen erittäin tyytyväinen tällä hetkellä olevaan tarjouskantaamme, myynnin pipelineen ja jo tulleisiin uusiin asiakkuuksiin. Loistavaa työtä! Uusin myyntitiimimme jäsen Mika on myös ottanut heti härkää sarvista ja päässyt mielestäni erittäin hyvin mukaan. Hyvä! Olen varma, että Mikasta tulee myös erittäin hyvä myynnin lisä meille.

Käyttöönottoprojekti:

Käyttöönottoprojekti tekee käyttöönotot asiakkaillemme. Mikko, joka johtaa tuotantoamme, on tehnyt todella ison päivätyön johtaessaan uuden tuotteistetun projektiprosessin meille. Projektirynnäkkö on loistavasti suunniteltu. Mikko toki itse ei tätä ole yksin tehnyt, vaan tässä sisäisessä projektissa on käytetty lähes kaikkia tekijöitämme, että siitä tulisi loistava, ei vain hyvä.  Ensimmäinen versio on loistava. Odotan vesi kielellä, että saamme homman tuotantoon. Q2 alussa tuote on meillä jo käytössä.

Samaan aikaan, kun olemme kehittäneet omia palveluitamme ja prosessejamme teimme vuonna 2014 204 kpl eri asiakasprojektia. Se on huima määrä. Teemu on vastannut äärimmäisen hyvin Sharepoint-projekteihin asiakkaillamme, Krister on ottanut myös loistavaa roolia projektiyhteisössä ja tuonut oman osaamisensa siihen mukaan. Tomi, josta muuten kaikki asiakkaat pitää ihan hulluna, enkä ihmettele, tekee millin tarkkaa työtä. Hienoa. Ville, tekninen neromme vastaa toteutuksissa ja omissa järjestelmissämme siitä, että kaikki varmasti toimii kuten on sovittu. Lahden Peten rooli ja todella laaja-alainen osaaminen verkkomäärityksissä on kasvattanut verkko-osaamistamme huikeasti. Loistavaa. että Pete liittyi myös viime vuonna meidän remmiimme. Tuomas, joka vastaa taloudesta ja hallinnosta pitää huolta kaikista juoksevista asioista ja samaan aikaan myös vetää projekteja hienosti maaliin.

Käyttöönottoprojekteihin liittyy todella paljon laiteiden tilaamista, toimittamista yms. asiaa. Pete K. taasen on jo vuosia tämän logistiikan hoitanut loistavasti. Pete on yksi yhtiömme vahvoista selkärangoista!

Jatkuvuuspalvelut:

Jatkuvuuspalvelut, kansankielellä tuki ja ylläpitopalvelut, hoituu hienosti. Asiakkaidemme työmäärät ovat samaan aikaan tippuneet, kun asiakasmäärämme ovat kasvaneet. Tämä trendi on todella tärkeää menestyksemme kannalta, koska liiketoimintamme perustuu siihen, että asiakkaidemme järjestelmät toimivat aina mahdollisimman hyvin ja käyttäjämme voivat keskittyä vain oman laskutettavan työnsä tekemiseen ongelmien sijaan. Jyrki ja Kim tekevät todella arvokasta työtä ja vastaavat nopeasti asiakkaille, kun kysyttävää / ongelmia on. Seuraamme päivätasolla meidän työ- / tikettimääriämme ja Jyrki ja Kim ovat pystyneet ne pitämään pienenä. Tämä on todella tärkeää, että palvelemme asiakkaitamme todella nopeasti tarpeen vaatiessa. Hienoa työtä Kim ja Jyrki. Samoin ulkoistettu tukemme Pieksämäellä toimii hienosti, kiitokset myös sinne.

Asiakaskokemus:

Vuoden 2015 alusta lisäsimme uuden pääprosessin Office Managementille. Mona, varatoimitusjohtajamme, jolla tietysti on aikamoinen kameleonttirooli, johtaa tätä prosessia. Haluamme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siksi olemme nostaneet asiakaskokemuksen meille yhdeksi pääprosessiksi. Mona tapaa viikoittain n. 10 meidän asiakastamme – haastattelee, kyselee ja pyrkii auttamaan asiakkaitamme, jotta heidän oma business tulisi helpommaksi. Haluamme saada aikaiseksi AIDON kumppanuussuhteen asiakkaidemme kanssa. Pidän tätä prosessia äärimmäisen tärkeänä ja Mona pedanttina tekijänä on tässä loistava. Asiakaspalaute tästä on ollut murskahyvää. Tästä on loistava jatkaa kumppanuuksien rakentamista. Hienoa.

Meillä on mielenkiintoinen vuosi edessä. Tällä hetkellä pilvipalveluiden imu markkinoilla on todella iso. Se on IT-maaliman ylivoimaisesti ISOIN megatrendi. Olen aivan varma siitä, että kun teemme järjestelmällisesti töitämme, keskitymme vahvasti asiakkuuksiin ja autamme toisiamme, tulemme pääsemään asetettuihin tavoitteisiimme. Meillä on loistava porukka kasassa Office Managementilla, olen todella tyytyväinen kaikkien työpanokseen. Talouden taantuma ei tällä hetkellä meille kovin pahasti näy, mutta toki se oman mausteensa tähän soppaan antaa. Meidän tulee olla ajan hermoilla koko ajan, aktiivisia markkinoilla ja tehdä työmme todella hyvin, niin menestys on taattua.

 

Mukavaa viikkoa kaikille, aurinkokin jo siellä vähän pilkottelee. Kevät tulee.

– Jaakko Sippola, toimitusjohtaja

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.