Koulutus

Ota maksimaalinen hyöty käytössäsi olevista resursseista

Ehkä olet juuri ottanut O 365:n käyttöön ja huomannut, mikä mahdollisuuksien paljous järjestelmästä löytyy. Ehkä se myös tuntuu hieman uudelta tilanteelta ja vaikealta hahmottaa? Hyödynnä Aloita – ja Syvennä osaamistasi -kurssimme ja opettele käyttämään perustoimintoja mahdollisimman tehokkaasti.

Meidän koulutuspaketit

Kurssi 1: Aloita O 365 -käyttäjänä

Viestintää, dokumenttien hallintaa ja yhteistyötä helpottavan alustan perusasiat. Käytyäsi kurssin olet saanut yleiskatsauksen O 365:n tärkeimpiin ominaisuuksiin, jotka sinun tulee tuntea hyödyntääksesi alustaa.

Kurssi soveltuu: Tavallisille käyttäjille, jotka haluavat saada enemmän irti O 365-sovelluksista. Opit, mitkä ovat tärkeimmät käyttäjän huomioitavat erot perinteisen Office-paketin ja O 365:n välillä. Käymme myös läpi tallennuksen ja tiedostojen hallinnan perusteet (OneDrive ja OneNote) sekä offline- että online-tilassa. Opit myös dokumenttien turvallisen hallinnan ja jakamisen.

Kurssi 2: Aloita O 365 -käyttäjäyrityksenä

Kurssin jälkeen, järjestelmän ylläpitäjä tai pääkäyttäjä tietää, mikä on yritykselle strategisesti paras käytäntö järjestelmän käyttämisessä, ja miten sitä hallitaan tietoturvallisesti ja GDPR:n mukaisesti.

Kurssi soveltuu: Järjestelmänvalvojille ja pääkäyttäjille. Opit järjestelmänvalvojan tärkeimmät huomioitavat asiat, yritystason suojausasetukset, perinteisen Office-paketin ja O 365:n erot, asiakirjojen turvallisen hallinnan ja jakamisen, sekä tiedostojen käsittelyn ja tallennuksen perusteet (OneDrive ja OneNote) offline- ja online-tilassa.

Kurssi 3: Syvennä osaamistasi

Tee yhteistyötä, kommunikoi ja hallitse dokumentteja tehokkaammin uudella alustalla. Tarjoamme jatkuvia kursseja O 365:n toiminnoista ja niihin tulevista päivityksistä. Opit mm. käyttämään Teams-ja Planner-sovelluksia yhteistyöhön ja ammattimaiseen projektienhallintaan reaaliajassa. Samalla opit, miten yhteiset tiedostoalueet, kuten OneDrive ja OneNote, yksinkertaistavat hallintoa ja miten voit toteuttaa yrityksen sisäistä viestintää ja intranettiä SharePoint-alustalla.

Kurssi soveltuu: Käyttäjät, jotka työskentelevät projektitöitä tekevissä ryhmissä.

Lisää vaihtoehtoja

Fasttrack to Cloud

Autamme sinua analysoimalla ja neuvomalla löytämään nopeimman reitin pilveen perustuen yrityksesi nykytilanteeseen.

Lue lisää »

Business Insight

Opettele hallitsemaan BI-työkaluja, ymmärtämään paremmin relaatiosyvyyttä ja hankkimaan näkemystä datan ja informaation maksimaalisesta hyödyntämisestä.

Lue lisää »

IT-konsultit

Silloin kun haluat neuvoja ja opastusta parhaan IT-ratkaisun löytämiseen yrityksellesi, tai vain laittaa kuntoon kaikki toimimattomat kohdat.

Lue lisää »

Info Security

Jaamme ja vaihdamme tietoa päivittäin työssämme. Siksi on tärkeää, että suojaat sen, jotta tunnet olosi turvalliseksi pilvipalvelussa.

Lue lisää »

Tarvitsetko neuvontaa?

Autamme sinua löytämään älykkään digitaalisen tietotekniikkaratkaisun. Ota yhteyttä jo tänään ja palaamme asiaan kanssasi niin nopeasti kuin mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.