Konsultointi

Miten haluat työprosessin toimivan?

Tiedämme, että haluat vain, että kaikki toimii. Käyttäessäsi konsultointipalvelumme sinun ei tarvitse miettiä ratkaisua, vaan kertoa meille, miten haluat työprosessien toimivan. Ottamalla konsultin paikan päälle saat enemmän irti tuotteista ja palveluista. Siihen sisältyy strategisella tasolla ohjausta ja neuvontaa parhaan IT-ratkaisun löytämiseksi yrityksellesi, sekä päivittäisen toiminnan tasolla sisäisten työnkulkujen yksinkertaistamista työn tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi.

Konsulttimme

IT-päällikkö

Ikioma IT-päällikkö, joka antaa neuvoja ja ohjausta parhaan IT-ratkaisun löytämiseksi yrityksellesi. Eri investointivaihtoehtojen arviointi tai strategiset neuvot älykkäistä integraatioprosesseista antavat asiantuntijatietoa, joka auttaa sinua tekemään hyvin perusteltuja päätöksiä.

IT-teknikko

Jos haluat parantaa henkilökunnan työtyytyväisyyttä, tämä palvelu on sinulle. Leikki sikseen, mutta viat ja tekniset häiriöt varmasti ärsyttävät. IT-teknikkomme korjaavat kaiken, mikä ei toimi oikein hyvin, mutta on liian vähäistä, että joku viitsisi tehdä sille mitään. Kun he ovat saaneet korjaukset tehdyksi, yrityksen päivittäiset rutiinit sujuvat ilman harmitteluja tekniikasta.

Lisää vaihtoehtoja

Koulutus

Yhteistyön, viestinnän ja dokumentoinnin seuraava taso on täällä. Autamme sinua saamaan irti parhaan mahdollisen hyödyn sovelluksistasi.

Lue lisää »

Fasttrack to Cloud

Autamme sinua analysoimalla ja neuvomalla löytämään nopeimman reitin pilveen perustuen yrityksesi nykytilanteeseen.

Lue lisää »

Business Insight

Opettele hallitsemaan BI-työkaluja, ymmärtämään paremmin relaatiosyvyyttä ja hankkimaan näkemystä datan ja informaation maksimaalisesta hyödyntämisestä.

Lue lisää »

Info Security

Jaamme ja vaihdamme tietoa päivittäin työssämme. Siksi on tärkeää, että suojaat sen, jotta tunnet olosi turvalliseksi pilvipalvelussa.

Lue lisää »

Onko tarvetta strategiseen neuvontaan tai tekniseen apuun paikan päällä?

Tarvitsetpa sitten neuvoja tai ohjausta parhaan IT-ratkaisun löytämiseen yrityksellesi, taikka vain korjauksia kaikkeen, mikä ei toimi, meiltä löytyvät tekijät, jotka auttavat mielellään ratkaisemaan suuria ja pieniä kysymyksiä.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.