Konsultointi

Office Managementin asiantuntijat ovat satojen asiakasprojektien ammattilaisia.

Meiltä saat erilaisiin hankkeisiisi käyttöösi IT-alan ammattilaisia. Oli sitten kyseessä iso tai pieni hanke, sen suunnitelmallinen projektointi, tausta- sekä alkuselvitykset takaavat sen, että käyttöönoton jälkeen voitte heti nauttia toimintojen toimivuudesta. IT-konsultointipalvelumme varmistaa sen, että yrityksellenne rakennetaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva IT-infra, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelumme joustavat yrityksesi tarpeen mukaan ja räätälöimme optimaalisen kokonaisuuden, jonka avulla tehostatte IT:n avulla työskentelyänne.

Tyypillisiä konsultointihankkeita ovat mm. yrityksen muutto uusiin toimitiloihin, uuden CRM/ERP -järjestelmän suunnittelu, yrityksen kasvun mahdollistaminen IT:n avulla, IT:n osittainen tai kokonainen ulkoistaminen, yrityskauppa ja sen seurauksena IT:n uudelleen järjesteäminen.

IT:n rooli yrityksessä on yksinkertainen; sillä haetaan, jalostetaan ja jaetaan tietoa, automatisoidusti. IT-hankkeissa pyritään nostamaan automaatioastetta, jotta yrityksen manuaaliset rutiinit vähenevät. Tämä lisää yrityksen kilpailukykyä, kun olemassa oleva henkilöstö saa enemmän aikaan. Panostamalla IT:hen panostat myös yrityksesi tuottavuuteen. Meidän roolimme on auttaa asiakasta tässä määrittelyssä sekä toteutuksessa.

Kerro meille hankkeesi, me autamme!

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.