InHunt Group Oy

InHunt Group on Suomen suurin suorahakutoimija. InHuntissa työskentelee kokopäiväisesti peräti 40 headhunteria, joilta löytyy vahvaa liiketoiminnan johtamisosaamista eri toimialoilta ja tehtävistä. InHunt Groupin asiakaslupaus on tarjota jokaiseen suorahakuun tiimi, josta löytyy juuri oikeaa toimiala- ja tehtäväosaamista headhuntereilta, sekä hyvät referenssit aikaisemmista onnistumisista vastaavissa suorahauissa.

Kari Juutilainen, CEO, Partner

Headhunterimme ovat nopealiikkeisiä ja eivät siksi halua käyttää aikaansa tietoliikenneongelmiin. Office Managementin asiakaslupaus on toteutunut lähes poikkeuksetta jo vuosia, eli olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen ja välineet kerralla ja erittäin tehokkaasti. Meitä on myös opetettu käyttämään uusia työkaluja nopeasti muuttuvassa työympäristössämme.

Olemme hyvin kriittisiä tietoturva- ja tietosuoja-asioistamme. Siksikin olemme valinneet Office Managementin pilvipalvelut käyttöömme. Meillä on heidän avullaan käytössämme mahdollisimman tietoturvalliset järjestelmät ja niihin kaksivaiheiset tunnistautumiset. Joka kerta kun meihin on kohdistunut mitä tahansa kyberuhkia, Office Management on auttanut meitä saman päivän aikana, yleensä tunnin sisällä siitä kun olemme apua pyytäneet.