Ajankohtaista

Ajankohtaista

28 09.2018

Office Management nimitti uuden maajohtajan Suomeen

Lisätty kategoriaan Ajankohtaista kirjoittajalta Office Management

Mikko Saarto, Office Managementin pitkäaikainen palvelujohtaja, on nimitetty Office Management Finlandin uudeksi maajohtajaksi. Hänen edeltäjänsä, Jaakko Sippola, ottaa uuden roolin konsernin sisäisen kasvun ja koko Office Management konsernin hankintaorganisaation rakentamisessa ja johtamisessa.

Jaakko Sippola on yksi Office Management Finlandin perustajista. Hän on menestyksekkäästi kasvattanut yrityksen kannattavuutta ja ydinliiketoimintaa Suomessa. Office Managementin liikevaihto Suomessa on kasvanut tasaisesti vuodesta 2015 lähtien ollen 2015 3,6 milj. €,  2016 4,8 milj. € ja 2017 5,6 milj. €. Liikevaihtoennuste vuodelle 2018 on n. 7 milj. €.

”Olen ylpeä siitä, miten Office Management on kehittynyt. Olemalla luotettava ja moderni kumppani pilviteknologioissa olemme rakentaneet vahvoja asiakassuhteita, joita kehitetään edelleen tulevaisuudessa. Markkinoilla on selkeä kysynnän muutos digitaalisille palveluille, jonka takia olen vakuuttunut, että Mikko Saarto kokemuksillaan palvelukokonaisuuksista ja digitalisaation tuomista muutoksista on oikea henkilö johtamaan Suomen yhtiömme seuraavalle tasolle”, sanoo Jaakko Sippola.

”Office Management on kehittynyt ja kasvanut merkittävästi viime vuosina ja olemme nyt valmiit ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin kehittämällä palvelutarjontaamme entisestään. Nöyrin mielin, mutta erittäin innokkaana haluan jatkaa Jaakon hienoa työtä ja jatkaa kehitystämme, kasvuamme ja laajentaa palveluvalikoimaamme tulevaisuudessa”, sanoo uusi maajohtaja Mikko Saarto.

Jaakko Sippola jatkaa Office Management konsernin palveluksessa ja jatkaa työtänsä koko konsernin hankintajohtajana. Richard Hammarström, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Office Managementin pääkonttorista, ylistää entistä maajohtajaa: ”Jaakko Sippola on menestyksekkäästi johtanut Suomen liiketoimintaa ja edesauttanut konsernin strategisia tavoitteita loistavasti. Olemme erittäin iloisia ilmoittaessamme, että hän ottaa johdon uudesta erittäin tärkeästä strategiastamme ja lähtee vetämään koko konsernin hankintaorganisaatiota.”

Mikko Saarto aloittaa maajohtajana 1.10.2018.

Jaakko Sippola aloittaa konsernin hankintajohtajana 1.11.2018

 

Lisätiedot:

Jaakko Sippola 050-5775520 jaakko.sippola@nullofficemanagement.fi

Mikko Saarto 050-3834886 mikko.saarto@nullofficemanagement.fi

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.