Ajankohtaista

Ajankohtaista

22 09.2020

Etätyöntekijän tehokas kotipaketti, jossa on huomioitu sekä tietoturva että neuvotteluratkaisu

Lisätty kategoriaan Ajankohtaista kirjoittajalta Office Management

Etätyön lisääntyessä me OM:llä olemme koonneet etätyötä varten paketin, jossa eriytetään etätyöntekijälle suojattu verkkoyhteys muusta kotiverkosta ja varmistetaan laadukas videokokouskokemus.

Kaikki toimiston ominaisuudet mukana kulkevassa paketissa: tietoturvallinen, OM:n toimesta etähallittava 4G reititin, jossa on sisäänrakennettu palomuuri ja tukiasema. Kokonaisuuteen kuuluu myös Bluetoothilla toimiva videokokousratkaisu Teams palavereja varten. Optiona 24” tai 27” näyttö, jossa on integroitu telakka ja akkukäyttöinen tehokas HP tulostin/skanneri. Käyttö on yhtä vaivatonta kotitoimistolla tai vaikka mökillä ja matkoilla.

Miten sinun yrityksessäsi tuetaan etätyöntekijän tietoturvaa ja ergonomiaa? Katso videolta miten helppokäyttöiset lisävarusteet tuovat toimistotasoisen tietoturvan etätyöntekijälle ja lisälaitteiden avulla vapautat tietokoneen ruudun esimerkiksi muistion kirjoittamista varten.

Paranna työntekijöittesi työmukavuutta ja -tehokkuutta tällä kokoonpanolla. Vastuumyyjäsi kertoo mielellään lisää tästä kotikonttoria mullistavasta kokonaisuudesta!

mioitu sekä tietoturva että neuvotteluratkaisu

 

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.